Hemflytt

Med vår hemflyttservice behöver du inte stressa i onödan. Vi tar hand om packning, transport och uppackning och du kan njuta av att flytta in i ditt nya hem. Hela vår personal är proffs på att packa, så du kan lita på att dina saker tas väl om hand.

Nära dig, därför förmånligare

Vi är centralt belägna vilket betyder att vi kan använda arbetstiden effektivare. Du sparar reda pengar. För flyttningar i Esbo kör vi mot trafiken på morgonen och samma gäller för eftermiddagsrusningen när flytten är över. Vill du ha en flyttupplevelse som är effektiv och förmånlig, kontakta oss.

Kontorsflytt

Vi är det rätta valet för mindre kontorsflyttar med upp till tio arbetspunkter. Har du ett centrumbeläget kontor är CityFlytt det kostnadseffektiva alternativet. Vi tar hand om packning, transport och uppackning i de nya utrymmena.

Behöver du bärhjälp, montering eller demontering?

Tack vare att CityFlytt är centrumbeläget, kan vi erbjuda en unik effektivitet. Du sparar tid och pengar, och flytt av kontoret påverkar företagets normala funktioner så lite som möjligt. Vi erbjuder också möjligheten att ni själva packar kontorsmaterial och vi skyddar kontorsmöblerna med flyttfiltar. Dessutom kan du utnyttja vår bärhjälp och möjligheten att vi demonterar och monterar kontorsmöblerna. Begär en offert av oss och bli positivt överraskad!

Magasinering

Har du behov av att förvara egendom en längre eller kortare tid, är det bara att kontakta oss.

Tryggt förvar ett stenkast från centrum

Vi erbjuder magasineringstjänster i vår samarbetsparner Alfa Quality Moving Ab:s utrymmen i Konala i Helsingfors. Du får naturligtvis vid behov hjälp med transporten till magasinet. Magasineringen hos oss är tryggt och kostnadseffektivt, pris endast från 60,-.

Vi vill göra din flyttning enkel och bekväm för dig