Muuttoapua muuttoihin Kotimuutto, yritysmuutto ja varastointi

Kotimuutot

Muuttofirmamme hoitaa kotimuutot nopeasti ja helposti

Anna osaavan henkilökuntamme huolehtia muutostasi. Täyden palvelun muuttoyrityksemme hoitaa kotimuutot nopeasti ja vaivattomasti koko pääkaupunkiseudulla. Hoidamme pakkaamisen, kuljetuksen ja purkamisen puolestasi – sinun tarvitsee vain nauttia muutosta uuteen kotiisi. Kaikki muuttomiehemme ovat pakkaamisen ammattilaisia, joten voit luottaa siihen, että tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoapu on vain parin klikkauksen tai puhelinsoiton päässä. Toimialuettamme ovat Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen.

Pyydä tarjous!

Sijaitsemme lähellä sinua, siksi muutto kauttamme on edullisempi

Keskeinen sijaintimme Helsingissä takaa sen, että pystymme käyttämään muuttoon tarvittavan ajan tehokkaammin. Samalla sinä säästät selvää rahaa. Yksityiskohdat ratkaisevat ja suunnittelemme muutot liikennepiikkien mukaan niin, että vältytään turhalta odottelulta. Esimerkiksi Espooseen muuttoautomme suuntaa heti aamusta ruuhkaa vastaan. Takaisin suunnataan puolestaan iltapäiväruuhkat välttäen sitten, kun muutto on valmis. 

Yritysmuutot

Yritysmuutto sujuu kauttamme tehokkaasti ja nopeasti

Anna pienyrityksesi muutto meidän huoleksemme. Hoidamme alle kymmenen työpisteen toimistojen muutot nopeasti ja mutkattomasti. Muuttopalvelumme kotipaikka on Helsinki ja pystymme tarjoamaan paikallisille yrityksille ainutlaatuista muuttamisen tehokkuutta. Optimoitu muuttoapu tarkoittaa myös edullista hintaa. Toimistomuutossa muuttomiehemme huolehtivat toimistokalusteiden ja irtaimiston turvallisesta pakkaamisesta, kuljetuksesta sekä purkamisesta uusissa tiloissa. Toimistomuutto kauttamme vaikuttaa mahdollisimman vähän yrityksen normaaleihin toimintoihin.

Pyydä tarjous tai soita meille numeroon: 0400 89 8069.

Tarvitsetko muuttoosi kantoapua, asennusapua tai purkuapua?

Räätälöimme muuton aina toiveidesi mukaan. Voitte itse esimerkiksi pakata toimistokalusteet ja tarvikkeet, saapuessaan muuttomiehemme suojaavat kaikki kalusteet lisäksi muuttohuovilla. Meiltä saat tarvittaessa tilattua kaikki pakkaustarvikkeet omatoimiseen pakkaamiseen. Lisäksi voit hyödyntää kantoapuamme sekä asennuspalveluamme. Siirrämme myös halutessanne kalusteet oikeille paikoilleen uudessa toimistotilassa.

Varastointi

Vuokraa lämmin ja turvallinen varasto Helsingistä

Tarjoamme turvallista varastotilaa kivenheiton päässä Helsingin keskustasta. Varastointipalvelua hoitaa yhteistyökumppanimme Alfa Quality Moving Oy omissa tiloissaan Konalassa. Saat meiltä myös tarvittaessa pakkaus- ja kuljetusapua varastolle. Varastointi kauttamme on turvallista ja kustannustehokasta, hinta alkaen vain 60 euroa.

Mikäli sinulla on tarve varastoida omaisuuttasi lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa ota meihin yhteyttä!

Me haluamme tehdä muutostanne mukavan