Muuttopalvelu Helsinki Täyden palvelun muutto

Kotimuutto, Helsinki

Edullinen muuttofirma Helsingissä, muuttoapua vaivattomasti!

Muuttofirmamme tarjoaa muuttoapua nopeasti ja vaivattomasti koko Helsingin alueella. Hoidamme kaiken pakkaamisesta, kuljetuksesta ja purkamisesta puolestasi – sinun tarvitsee vain nauttia muutosta uuteen kotiisi. Kaikki muuttomiehemme ovat pakkaamisen ammattilaisia, joten voit luottaa siihen, että tavaroistasi pidetään hyvää huolta.

Pyydä tarjous!

Tarjoamme muutot edullisesti, sillä sijaitsemme lähellä sinua

Keskeinen sijaintimme Helsingissä takaa sen, että pystymme käyttämään muuttoon tarvittavan ajan tehokkaammin. Samalla sinä säästät selvää rahaa. Yksityiskohdat ratkaisevat ja suunnittelemme muutot liikennepiikkien mukaan niin, että vältytään turhalta odottelulta.

Yritysmuutto, Helsinki

Yrityksen muutto sujuu kauttamme tehokkaasti ja nopeasti

Hoidamme pienyritysten muutot Helsingin alueella nopeasti, mutkattomasti ja edullisesti. Koska muuttopalvelumme kotipaikka on Helsinki, pystymme tarjoamaan muutot hyvin tehokkaasti ja edullisesti. Toimiston muutossa muuttofirmamme ketterät ammattilaiset huolehtivat toimistokalusteiden ja irtaimiston varovaisesta pakkaamisesta, kuljetuksesta sekä purkamisesta uusissa tiloissa. 

Pyydä tarjous tai soita meille numeroon: 0400 89 8069.

Varastointi, Helsinki

Varastointipalvelut lähellä Helsingin keskustaa

Tarjoamme lämmintä ja turvallista varastotilaa pienen matkan päässä Helsingin keskustasta. Varastointipalvelua hoitaa yhteistyökumppanimme Alfa Quality Moving Oy omissa tiloissaan Konalassa. Saat muuttoapua tarvittaessa myös varastolle. Myös yritysten varastointi hoituu kauttamme! Hinnat alkaen vain 60 euroa!

Mikäli sinulla on tarve varastoida omaisuuttasi lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa, ota meihin yhteyttä!

Me haluamme tehdä muutostanne mukavan