Tietoa meistä Olemme täyden palvelun muuttofirma

Helpompi tapa muuttaa – Selkeä tarjous edulliseen hintaan

Valitse helpompi tapa muuttaa. Tässä meidän lupauksemme sinulle!

  • Selkeä muuttotarjous. Mielestämme muuttotarjouksen pitää olla lyhyt, selkeä ja etenkin paikkansapitävä. Näin tiedät mitä muutto maksaa ja mitä muuttopalvelumme pitää sisällään.
  • Hintamme sisältää koko muuttopalvelun. Meillä sovitut hinnat pitävät, emmekä harrasta yllättäviä piilokuluja. Käytämme muuttolaatikoita, joiden laina sisältyy kiinteään hintaan (veloitetaan per kpl per vrk). Halutessasi voit toki myös ostaa meiltä pahviset muuttolaatikot.
  • Tarjoamme pakkauspalvelua. Koko henkilökunnallamme on pakkaamiseen vaadittava osaaminen ja kokemus.
  • Säästät aikaa ja rahaa. Lähdemme aina liikkeelle Helsingissä sijaitsevasta varastostamme, mikä tarkoittaa lyhyempiä kuljetusaikoja pääkaupunkiseudulla.
  • Joustava katselmus. Teemme muuttokatselmuksen kodissasi tarpeen mukaan tai konttorissasi silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Citymuutot on nuori ja dynaaminen muuttofirma. Kotipaikkamme on Helsinki ja toimialuettamme koko pääkaupunkiseutu. Haluamme tarjota aina parasta laatua, tehokkuutta ja joustavuutta asiakkaillemme. Meillä on yhteensä yli 30 vuoden kokemus muuttoalalta! Koko henkilökunnallamme on korkean tason pakkaamisosaaminen ja suurin toimeksiantajamme Alfa Quality Moving on yksi pohjoismaiden ja Euroopan johtavista ulkomaanmuuttoyrityksistä.

Henkilökunta Alan ammattilaiset

Omistaja

Dennis Westerholm

Omistaja
Esimies

David Ljungberg

Esimies
Omistaja

Peik Leka

Omistaja